Doe het gehakt in een kom, samen met de gesnipperde ui, paprika, 2 eieren, peterselie, paprikapoeder, komijn, paneermeel, 1 theelepel Ajvar, tomatenpuree en zout en peper in een kom. kneed dit goed door elkaar zodat Lees meer ...

Dit is echt mega lekker. En redelijk simpel. Klinkt Italiaans dus. Snij de kipfilet in reepjes. marineer deze met het sap van een halve citroen, de paprika poeder, olijfolie en zout en peper en 1 Lees meer ...

Snij de uien, paprika, knoflook en sukadelappen in kleine stukken. (vlees niet te groot snijden) Bak de ui en knoflook aan. Voeg de paprika toe en bak even mee. Voeg het vlees en de paprikapoeder, Lees meer ...

Voorbereiding Ui en paprika fijnsnijden. Champignons in plakjes snijden. Bereidingswijze Uitje fruiten dan paprika even meebakken als laatste de champignons erbij doen. Deksel op de pan is nodig zodat het vocht uit de champignons vooral Lees meer ...

Voeg de cola, tobasco, Worcestershiresaus en appelciderazijn bij elkaar in een sauspan. Breng dit langaam aan de kook. Doe daarna de rest van de ingrediënten in de pan en roer dit goed. Laat dit rustig Lees meer ...

Instructies Haal de rollade uit de koeling en verpakking en laat het vlees een klein beetje op kamertemperatuur komen. Steek ondertussen de kooltjes aan in een snelstarter. Wanneer deze heet zijn kunnen ze in de Lees meer ...

Dit is een heerlijk gerecht en echt super snel te maken.. wel beetje pittig. Indien de garnalen bevroren zijn, ontdooi ze en dep ze goed droog. (dan kan er een klein korstje op geschroeid worden). Lees meer ...

Duxelles Snijd de champignons grof. Pel en snijd de sjalot en knoflook grof. Maal de champignons, sjalot en knoflook in de keukenmachine tot een bruine pasta. Verwarm een antiaanbak pan op middelhoog vuur. Bak de Lees meer ...

Was de mosselen in licht gezouten water en check of ze allemaal nog leven. De mosselen die dicht zijn waarvan de schelp nog intact is kun je sowieso gebruiken, maar die nog open staan (maar Lees meer ...

Gril de paprika in een hete oven totdat hij zwart geblakerd is. Laat daarna de paprika 5 minuten in een met folie afgedekte kom liggen. Hierna kan je he vel van de paprika gemakkelijk eraf Lees meer ...

Voor 2 pizza’s Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout Lees meer ...

Maak de paprika`s schoon en snij ze in vieren. Leg de paprika`s met de schil naar boven op een bakblik of in een ovenschaal (zie foto) en zet ze onder een hete grill of in Lees meer ...

Snij het vlees in blokjes. Doe de uien en de knoflook in de pan met boter en bak dit even aan. Doe ook het vlees erbij met zout en peper. Blus het af met 1 Lees meer ...

meng alles. zorg dat je niet teveel water en olie doet. je kan het later alleen maar dunner maken doe het in de blender en laat dit een tijdje blenden totdat het een lekkere substantie Lees meer ...

Doe de garnalen in de pan met een stukje boter en voeg de knoflook en paprikapoeder ook toe. Bak dit even. Blus af met een scheutje wijn en de rest van de boter.Bak door totdat Lees meer ...

Stap 1: Het vlees en de groente voorbereiden Als je alle ingrediënten bij elkaar hebt gezocht kunnen we beginnen. Leg de runderrollade op een bord en dep hem droog met een keukenpapier. Meng op een Lees meer ...

Zet de oven aan op 220 graden Snij de kipfilets in de breedte door de helft. Rol bij iedere filet een plakje ham er omheen en maak vast met een borrel prikker. Leg ze vervolgens Lees meer ...

maak van de kruiden (zonder koriander) een sausje door alles bijelkaar te voegen, doe vervolgens een scheut water erbij. Kook de kousenband gaar. snij de paprika in reepjes Giet de boontjes af en doe samen Lees meer ...

Bak het vlees in gekruide bloem (zout en peper) bruin. doe de paprika, knoflook en uien erbij en laat even bakken. Voeg de kruiden en azijn toe en de bouillon en laat dan 2 uur Lees meer ...

Doe de Kip in een bak water met een kopje zout wijn knoflook en wat kruiden. Laat dit 6 uur staan. Hierdoor zal het vocht door osmose in de kip trekken wordt ie enorm mals. Lees meer ...

Snij de uien en knoflook fijn en doe dit in een kom. Snij het vet van het vlees en gooi dat weg. Snij het vlees in blokjes en doe ook in de kom. Voeg hierin Lees meer ...

Ui en gember klaarmaken: Pel de uien en snij ze in vieren. Schil de gember en snij in grove stukken. De ui en gember roosteren: Brand de ui en gember even aan boven een hoge vlam, of Lees meer ...

Doe alle ingrediënten in een bak en marineer het voor ongeveer 3 uur. De rozemarijn en de tijm alleen de blaadjes van toevoegen en de takjes niet Bak ze daarna gaar op de BBQ. Goddelijk!!!

Doe de boter in de pan en bak hierin de sjalotten en knoflook voor 5 minuten. Voeg de tomaten, zout en peper toe en bak dit voor ongeveer 45 minuten onder af en toe roeren. Lees meer ...

Doe de olijfolie in de pan en fruit de ui en knoflook hierin aan. Doe dan de mosterd er in en bak dit mee zodat de pittige smaak verdwijnt en het milder wordt. Anders krijg Lees meer ...

Doe de creme fraiche en geraspte kaas en peterselie in het bakje van de staafmixer (eventueel nog een beetje zout en peper, kijk uit met de zout). Mix het totdat het een redelijk stijve massa Lees meer ...

Kipfilet in stukjes snijden en gaan bakken met de peultjes, paprika. Daarna de ongezouten cashewnoten toevoegen. Voeg de kippenbouillon toe totdat de kip voor de helft onder staat. Voeg daarna de rest van de ingrediënten Lees meer ...

Doe alle ingrediënten in een maatbeker. en roer het door elkaar. Dit als losse saus gebruiken bij mihoen voor vietnamese gerechten

Ui en de knoflook aanfruiten. gas op een lage stand zetten. Paprika, peultjes en de bosui toevoegen. Soja, trassie, gember,citroengras, rode peper, peper en zout erbij. palmsuiker erbij. Als laatste een beetje bouillon erbij totdat Lees meer ...

Alle groente en de kip en serranoham in stukjes snijden. Alle ingrediënten, behalve de geraspte kaas in een ovenschaal doen en dit goed door elkaar mixen, ik doe dit meestal gewoon met de handen. Ook Lees meer ...

Ui en knoflook klein snijden en bakken in de soeppan in wat olijfolie en boter. Oregano, peper en zout toevoegen. Uien even zoet laten worden door op een zacht vuurtje te laten pruttelen voor ongeveer Lees meer ...

Snijd mozarella en tomaat in blokjes, meng deze in een kom met de olijfolie en de azijn. Breng verder op smaak met peper en zout. Haal 12 mooie blaadjes van de ijsbergsla om onder de Lees meer ...

Snijd de sjalotjes in plakjes. Smelt de boter in een steelpan en fruit hierin de sjalotjes tot ze zacht en glazig zijn. Voeg suiker en balsamico toe en laat het geheel in 30 minuten op Lees meer ...

1 Doe de garnalen, ui, knoflook en tomatenpuree in een pan en bak het gaar 2 Doe daarna in een keukenmachine 3. Maal het geheel tot een gladde pasta 4 4. Voeg de bouillon langzaam Lees meer ...

Snij de kipfillet in stukjes en doe deze samen met de knoflook in de pan en ga dit bakken. Doe de chilly en de paprikapoeder erbij en laat dit nog even bakken. wanneer de kip Lees meer ...

Sjalotten en knoflook bakken in boter en olijfolie. Voeg de kruiden toe. Dan de kip erbij, en even laten meebakken. De bloem toevoegen, en goed roeren. Bloem even gaar laten worden en dan de wijn Lees meer ...