Voeg de cola, tobasco, Worcestershiresaus en appelciderazijn bij elkaar in een sauspan. Breng dit langaam aan de kook. Doe daarna de rest van de ingrediënten in de pan en roer dit goed. Laat dit rustig inkoken voor ongeveer 45 minuten. Af en toe wel roeren. Op smaak brengen met wat   Lees meer ...

Categories: Niet gecategoriseerd

Dit is een heerlijk gerecht en echt super snel te maken.. wel beetje pittig. Indien de garnalen bevroren zijn, ontdooi ze en dep ze goed droog. (dan kan er een klein korstje op geschroeid worden). Doe de garnalen in een sauspannetje samen met olijfolie (scheutje, knoflook zout, peper, en een   Lees meer ...

Categories: Niet gecategoriseerd

Doe de garnalen in de pan met een stukje boter en voeg de knoflook en paprikapoeder ook toe. Bak dit even. Blus af met een scheutje wijn en de rest van de boter.Bak door totdat de garnalen roze zijn. Voeg de creme fraiche toe, en roer totdat dit een saus   Lees meer ...

Categories: Niet gecategoriseerd

Doe alle ingrediënten in een bak en marineer het voor ongeveer 3 uur. De rozemarijn en de tijm alleen de blaadjes van toevoegen en de takjes niet Bak ze daarna gaar op de BBQ. Goddelijk!!!

Categories: Uncategorized

Doe de olijfolie in de pan en fruit de ui en knoflook hierin aan. Doe dan de mosterd er in en bak dit mee zodat de pittige smaak verdwijnt en het milder wordt. Anders krijg je die pittige smaak die in je neus kan irriteren. Voeg de boter toe voeg   Lees meer ...

Categories: Niet gecategoriseerd

Doe de creme fraiche en geraspte kaas en peterselie in het bakje van de staafmixer (eventueel nog een beetje zout en peper, kijk uit met de zout). Mix het totdat het een redelijk stijve massa wordt. Voeg eventueel nog wat geraspte kaas toe wanneer dit nog te zacht is. Snijd   Lees meer ...

Categories: Niet gecategoriseerd

Snijd mozarella en tomaat in blokjes, meng deze in een kom met de olijfolie en de azijn. Breng verder op smaak met peper en zout. Haal 12 mooie blaadjes van de ijsbergsla om onder de amuse op de lepel te leggen. Rol de plakjes ham op. Leg 12 eetlepels of   Lees meer ...

Categories: Uncategorized

Snijd de sjalotjes in plakjes. Smelt de boter in een steelpan en fruit hierin de sjalotjes tot ze zacht en glazig zijn.  Voeg suiker en balsamico toe en laat het geheel in 30 minuten op laag vuur karamelliseren. • Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag. Verdeel de paté in acht blokjes.   Lees meer ...

Categories: Uncategorized

Recent toegevoegd

Balkan gehakt tussen pita

Posted on aug - 21 - 2024

0 Comment

Pasta pollo e spinaci

Posted on aug - 14 - 2024

0 Comment

Oostenrijkse Goulashsoep

Posted on feb - 26 - 2024

0 Comment

Stroganoff met Bavette

Posted on nov - 30 - 2022

0 Comment

Recente berichten