Voorbereiding Ui en paprika fijnsnijden. Champignons in plakjes snijden. Bereidingswijze Uitje fruiten dan paprika even meebakken als laatste de champignons erbij doen. Deksel op de pan is nodig zodat het vocht uit de champignons vooral niet verloren gaat, dit geeft een extra lekkere smaak! Dit op half vuur laten pruttelen   Lees meer ...

Categories: Niet gecategoriseerd

Voeg de cola, tobasco, Worcestershiresaus en appelciderazijn bij elkaar in een sauspan. Breng dit langaam aan de kook. Doe daarna de rest van de ingrediĆ«nten in de pan en roer dit goed. Laat dit rustig inkoken voor ongeveer 45 minuten. Af en toe wel roeren. Op smaak brengen met wat   Lees meer ...

Categories: Niet gecategoriseerd

Snij het vlees in blokjes. Doe de uien en de knoflook in de pan met boter en bak dit even aan. Doe ook het vlees erbij met zout en peper. Blus het af met 1 flesje bier. Voeg ook een scheutje natuurazijn toe en de appelstroop. En ook de kruidnagel,   Lees meer ...

Categories: Niet gecategoriseerd

Doe de garnalen in de pan met een stukje boter en voeg de knoflook en paprikapoeder ook toe. Bak dit even. Blus af met een scheutje wijn en de rest van de boter.Bak door totdat de garnalen roze zijn. Voeg de creme fraiche toe, en roer totdat dit een saus   Lees meer ...

Categories: Niet gecategoriseerd

Doe alle ingrediƫnten in een bak en marineer het voor ongeveer 3 uur. De rozemarijn en de tijm alleen de blaadjes van toevoegen en de takjes niet Bak ze daarna gaar op de BBQ. Goddelijk!!!

Categories: Uncategorized

Ui en knoflook klein snijden en bakken in de soeppan in wat olijfolie en boter. Oregano, peper en zout toevoegen. Uien even zoet laten worden door op een zacht vuurtje te laten pruttelen voor ongeveer 10 minuten. Rest van de groente (kleingesneden) toevoegen. Even goed laten meebakken op een hoger   Lees meer ...

Categories: Uncategorized

Recent toegevoegd

Balkan gehakt tussen pita

Posted on aug - 21 - 2024

0 Comment

Pasta pollo e spinaci

Posted on aug - 14 - 2024

0 Comment

Oostenrijkse Goulashsoep

Posted on feb - 26 - 2024

0 Comment

Stroganoff met Bavette

Posted on nov - 30 - 2022

0 Comment

Recente berichten