Posted by Arne Lanting sep - 5 - 2015 0 Comment
Ui en gember klaarmaken: Pel de uien en snij ze in vieren. Schil de gember en snij in grove stukken. De ui en gember roosteren: Brand de ui en gember even aan boven een hoge vlam, of 5 minuten per kant onder de gril in de oven – totdat de ui en Lees meer ...
Categories: Niet gecategoriseerd
Kipfilet in stukjes snijden en gaan bakken met de peultjes, paprika. Daarna de ongezouten cashewnoten toevoegen. Voeg de kippenbouillon toe totdat de kip voor de helft onder staat. Voeg daarna de rest van de ingrediënten toe. Opdienen met mihoen en een vissaus.
Categories: Niet gecategoriseerd
Doe alle ingrediënten in een maatbeker. en roer het door elkaar. Dit als losse saus gebruiken bij mihoen voor vietnamese gerechten
Categories: Niet gecategoriseerd
Ui en de knoflook aanfruiten. gas op een lage stand zetten. Paprika, peultjes en de bosui toevoegen. Soja, trassie, gember,citroengras, rode peper, peper en zout erbij. palmsuiker erbij. Als laatste een beetje bouillon erbij totdat het een sausje wordt. Voeg de koriander toe. voeg de palmsuiker toe. Voeg naar smaak Lees meer ...
Categories: Niet gecategoriseerd