Dit is een heerlijk gerecht en echt super snel te maken.. wel beetje pittig. Indien de garnalen bevroren zijn, ontdooi ze en dep ze goed droog. (dan kan er een klein korstje op geschroeid worden). Doe de garnalen in een sauspannetje samen met olijfolie (scheutje, knoflook zout, peper, en een Lees meer ...
Categories: Niet gecategoriseerd
Doe de garnalen in de pan met een stukje boter en voeg de knoflook en paprikapoeder ook toe. Bak dit even. Blus af met een scheutje wijn en de rest van de boter.Bak door totdat de garnalen roze zijn. Voeg de creme fraiche toe, en roer totdat dit een saus Lees meer ...
Categories: Niet gecategoriseerd
Doe alle ingrediënten in een bak en marineer het voor ongeveer 3 uur. De rozemarijn en de tijm alleen de blaadjes van toevoegen en de takjes niet Bak ze daarna gaar op de BBQ. Goddelijk!!!
Snijd de sjalotjes in plakjes. Smelt de boter in een steelpan en fruit hierin de sjalotjes tot ze zacht en glazig zijn. Voeg suiker en balsamico toe en laat het geheel in 30 minuten op laag vuur karamelliseren. • Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag. Verdeel de paté in acht blokjes. Lees meer ...
1 Doe de garnalen, ui, knoflook en tomatenpuree in een pan en bak het gaar 2 Doe daarna in een keukenmachine 3. Maal het geheel tot een gladde pasta 4 4. Voeg de bouillon langzaam toe terwijl de machine nog aanstaat 5 Wacht tot het geheel gebonden is. 6 Doe Lees meer ...
Categories: Niet gecategoriseerd