Doe de garnalen in de pan met een stukje boter en voeg de knoflook en paprikapoeder ook toe. Bak dit even. Blus af met een scheutje wijn en de rest van de boter.Bak door totdat de garnalen roze zijn. Voeg de creme fraiche toe, en roer totdat dit een saus Lees meer ...
Categories: Niet gecategoriseerd
Snijd mozarella en tomaat in blokjes, meng deze in een kom met de olijfolie en de azijn. Breng verder op smaak met peper en zout. Haal 12 mooie blaadjes van de ijsbergsla om onder de amuse op de lepel te leggen. Rol de plakjes ham op. Leg 12 eetlepels of Lees meer ...
Snijd de sjalotjes in plakjes. Smelt de boter in een steelpan en fruit hierin de sjalotjes tot ze zacht en glazig zijn. Voeg suiker en balsamico toe en laat het geheel in 30 minuten op laag vuur karamelliseren. • Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag. Verdeel de paté in acht blokjes. Lees meer ...