8 plakken italiaanse ham
3 grote potjes crime fraiche
5 zoete aardappels
1 el paprikapoeder
olijfolie
boter
champignons
rozemarijn
6 tenen knoflook
1 pot grote asperges
Witte wijn
1 el witte wijn azijn
1 tl suiker
8 borrel prikkers
Vodka

Zet de oven aan op 220 graden
Snij de kipfilets in de breedte door de helft. Rol bij iedere filet een plakje ham er omheen en maak vast met een borrel prikker. Leg ze vervolgens in een braadpan. Doe een klontje boter en olijfolie in die pan en zet op een matig vuur. Besprenkel met een beetje zout en peper. Wanneer de boter is gesmolten doe je een scheut witte wijn erbij. en doe de deksel op de pan. hak 1 knoflook fijn en bak deze met een beetje olijfolie in een ander pannetje. Wanneer dit klaar is doe je deze bij de braadpan in zodat dit mee kan sudderen voor ongeveer 25 minuten.
Boen de aardappelen schoon onder de kraan met een borstel. Snijd er dan patatjes van en leg dit in een ovenschaal. besprenkel met een flinke scheut olijfolie en wat zeezout en een beetje fijn gesneden rozemarijn. Lef er nog een hel takje rozemarijn bij en 3 hele (gekneusde) knoflook tenen. doe dit in de oven voor ongeveer 25 minuten.
Snij de champignons fijn en doe ze in een pan met een flinke klont boter en olijfolie. Doe ook 2 fijn gesneden knoflooktenen er bij. Bak dit totdat het gaar is. Blus af met een flinke scheut wijn. doe vervolgens de crème fraiche erbij en laat dit smelten. doe daarna de paprikapoeder, wittewijnazijn en de suiker erbij.
Zet de pan met asperges op het vuur en laat dit warm worden, niet koken.
Wanneer de kipfilets klaar zijn doe je het grootste gedeelte van het kookvocht met een lepel bij de saus in. laat nog even pruttelen. Doe een flinke scheut vodka bij de saus in en laat dit flamberen. laat nog even kort inkoken en doe de saus bij de kipfilet in.
Nu opdienen.