Posted by slimsign on dec - 30 - 2018 under Niet gecategoriseerd
Ingredients
300 gram garnalen
2 tenen knoflook
zout
peper
1,5 theelepel sambal oelek
flinke scheut witte wijn
dikke klont roomboter
Keuken: Bereidingstijd: 15 mins Voor: 2 personen

Dit is een heerlijk gerecht en echt super snel te maken.. wel beetje pittig.

Indien de garnalen bevroren zijn, ontdooi ze en dep ze goed droog. (dan kan er een klein korstje op geschroeid worden).

Doe de garnalen in een sauspannetje samen met olijfolie (scheutje, knoflook zout, peper, en een klein schepje suiker. Laat dit even intrekken.

Zet het vuur aan en laat even kort bakken. voeg al snel de sambal oelek toe en roer dit eventjes. Blus af met een lekkere scheut witte wijn. Doe een flinke klont boter er in. Zodra deze gesmolten is kan je het vuur uitzetten.

Dien op bij een verse spaghetti.

 

 

Meal: Food type:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Recent toegevoegd

Balkan gehakt tussen pita

Posted on aug - 21 - 2024

0 Comment

Pasta pollo e spinaci

Posted on aug - 14 - 2024

0 Comment

Oostenrijkse Goulashsoep

Posted on feb - 26 - 2024

0 Comment

Stroganoff met Bavette

Posted on nov - 30 - 2022

0 Comment

Recente berichten