Ingredients
300 gram garnalen
2 tenen knoflook
zout
peper
1,5 theelepel sambal oelek
flinke scheut witte wijn
dikke klont roomboter
2 tenen knoflook
zout
peper
1,5 theelepel sambal oelek
flinke scheut witte wijn
dikke klont roomboter

Dit is een heerlijk gerecht en echt super snel te maken.. wel beetje pittig.
Indien de garnalen bevroren zijn, ontdooi ze en dep ze goed droog. (dan kan er een klein korstje op geschroeid worden).
Doe de garnalen in een sauspannetje samen met olijfolie (scheutje, knoflook zout, peper, en een klein schepje suiker. Laat dit even intrekken.
Zet het vuur aan en laat even kort bakken. voeg al snel de sambal oelek toe en roer dit eventjes. Blus af met een lekkere scheut witte wijn. Doe een flinke klont boter er in. Zodra deze gesmolten is kan je het vuur uitzetten.
Dien op bij een verse spaghetti.
Meal: Hoofdgerecht Food type: Vis