1 el tobasco
9 el Worcestershiresaus
5 el appelciderazijn
1,5 kopje espresso
4 tl cacaopoeder
5 el bruine basterdsuiker
3 el appelstroop
8 el ketchup
3 el honing
3 el balsamicoazijn
3 el sojasaus
2 el mosterd
Zout

Voeg de cola, tobasco, Worcestershiresaus en appelciderazijn bij elkaar in een sauspan.
Breng dit langaam aan de kook.
Doe daarna de rest van de ingrediƫnten in de pan en roer dit goed.
Laat dit rustig inkoken voor ongeveer 45 minuten. Af en toe wel roeren.
Op smaak brengen met wat zout.
laat dit nu afkoelen. (het beste is om dit een dag voor gebruik te maken. Je kan het vlees met een kwast insmeren tijdens het barbequen. eerst als marinade, daarna op de bbq bij smeren. Het vlees krijgt dan een prachtige glans een heeft een mooie donkere kleur. De smaak is super!!
Daarna kan je dit voor ongeveer 6 maanden in een pot bewaren.