Ingredients
1 Blik tomaten
8 kippepoten
6 takjes Rozemarijn
1/2 hand tijm
Peper en zout
Bouillon (kip)
4 Sjalotten
3 tenen Knoflook
goed glas Witte wijn
1 blikje Tomatenpuree
Ciabatta
boter
olijfolie
1 el bloem
8 kippepoten
6 takjes Rozemarijn
1/2 hand tijm
Peper en zout
Bouillon (kip)
4 Sjalotten
3 tenen Knoflook
goed glas Witte wijn
1 blikje Tomatenpuree
Ciabatta
boter
olijfolie
1 el bloem

Sjalotten en knoflook bakken in boter en olijfolie. Voeg de kruiden toe. Dan de kip erbij, en even laten meebakken. De bloem toevoegen, en goed roeren. Bloem even gaar laten worden en dan de wijn toevoegen.
Even de alcohol laten verdampen. Blik tomaten en puree toevoegen. 1 uur laten pruttelen op een laag vuur.
Eventueel nog wat balsamico en/of een tl suiker toevoegen.
Samen met de ciabatta opeten.
Meal: Hoofdgerecht Food type: Vlees