Posted by slimsign on jan - 3 - 2015 under Niet gecategoriseerd
Ingredients
1 Blik tomaten
8 kippepoten
6 takjes Rozemarijn
1/2 hand tijm
Peper en zout
Bouillon (kip)
4 Sjalotten
3 tenen Knoflook
goed glas Witte wijn
1 blikje Tomatenpuree
Ciabatta
boter
olijfolie
1 el bloem
Keuken: Bereidingstijd: 120 mins Voor: 4 personen

Sjalotten en knoflook bakken in boter en olijfolie. Voeg de kruiden toe. Dan de kip erbij, en even laten meebakken. De bloem toevoegen, en goed roeren. Bloem even gaar laten worden en dan de wijn toevoegen.

Even de alcohol laten verdampen. Blik tomaten en puree toevoegen. 1 uur laten pruttelen op een laag vuur.

 

Eventueel nog wat balsamico en/of een tl suiker toevoegen.

 

Samen met de ciabatta opeten.

Meal: Food type:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Recent toegevoegd

Balkan gehakt tussen pita

Posted on aug - 21 - 2024

0 Comment

Pasta pollo e spinaci

Posted on aug - 14 - 2024

0 Comment

Oostenrijkse Goulashsoep

Posted on feb - 26 - 2024

0 Comment

Stroganoff met Bavette

Posted on nov - 30 - 2022

0 Comment

Recente berichten