Posted by slimsign on jan - 3 - 2015 under Uncategorized
Ingredients
3 Sjalotjes
20 gram boter
1 eetlepel suiker
3 eetlepels balsamico
75g cranberry pate
8 plakken pancetta
8 coquilles
Keuken: Bereidingstijd: 15 mins Voor: 8 personen

Snijd de sjalotjes in plakjes. Smelt de boter in een steelpan en fruit hierin de sjalotjes tot ze zacht en glazig zijn.  Voeg suiker en balsamico toe en laat het geheel in 30 minuten op laag vuur karamelliseren.

• Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag. Verdeel de paté in acht blokjes.

• Bak de pancetta krokant en de coquilles 1-2 minuten per kant in dezelfde pan.

• Serveer het geheel op een amuselepel, zo proef je in één keer alle ingrediënten en smaakt de amuse het best.

Meal: Food type:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Recent toegevoegd

Balkan gehakt tussen pita

Posted on aug - 21 - 2024

0 Comment

Pasta pollo e spinaci

Posted on aug - 14 - 2024

0 Comment

Oostenrijkse Goulashsoep

Posted on feb - 26 - 2024

0 Comment

Stroganoff met Bavette

Posted on nov - 30 - 2022

0 Comment

Recente berichten