Posted by slimsign on mrt - 5 - 2016 under Niet gecategoriseerd
Ingredients
4–6 personen • extra vergine olijfolie • 250 g uien, in ringen • 2 tenen knoflook, geperst • 1 rode paprika, in blokjes • 500 g stoofvlees • 1 el paprikapoeder • 1½ l runder/kippe bouillon • 1½ el gehakte peterselie • ½ el karwijzaad • rode wijnazijn • 2 tomaten, in kleine stukjes • 1 el tomatenpuree • 200 g aardappels, geschild en in blokjes • zure room (optioneel), voor erbij • bloem
Keuken: Bereidingstijd: 160 mins Voor: 4 personen

Bak het vlees in gekruide bloem (zout en peper) bruin. doe de paprika, knoflook en uien erbij en laat even bakken.

Voeg de kruiden en azijn toe en de bouillon en laat dan 2 uur garen.

Doe de aardappelblokjes erbij.

Aan het eind ook zure room in de soep doen.

Op smaak maken met zout en peper

Opdienen met zure room.

 

Meal: Food type:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Recent toegevoegd

Balkan gehakt tussen pita

Posted on aug - 21 - 2024

0 Comment

Pasta pollo e spinaci

Posted on aug - 14 - 2024

0 Comment

Oostenrijkse Goulashsoep

Posted on feb - 26 - 2024

0 Comment

Stroganoff met Bavette

Posted on nov - 30 - 2022

0 Comment

Recente berichten