Ingredients
- 315gram gekookte garnalen, gepeld, darmkanalen verwijderd
- 0,5 ui gesnipperd
- 125 ml tomatenpuree
- 600 ml kippenbouillon
- 90 ml dikke room
- 0,25 theelepel paprikapoeder
- versgemalen zwarte peper
- 1-2 eetlepel droge sherry
- Knoflook
- 0,5 ui gesnipperd
- 125 ml tomatenpuree
- 600 ml kippenbouillon
- 90 ml dikke room
- 0,25 theelepel paprikapoeder
- versgemalen zwarte peper
- 1-2 eetlepel droge sherry
- Knoflook

Keuken: Bereidingstijd: 15 mins Voor: 4 personen
1 Doe de garnalen, ui, knoflook en tomatenpuree in een pan en bak het gaar
2 Doe daarna in een keukenmachine
3. Maal het geheel tot een gladde pasta 4
4. Voeg de bouillon langzaam toe terwijl de machine nog aanstaat
5 Wacht tot het geheel gebonden is.
6 Doe het garnalenmengsel in een steelpan en breng het op een laag vuur en onder regelmatig roeren in 10 min aan de kook.
7 Voeg de room en paprikapoeder toe en naar smaak zwarte peper
8 Laat de soep in 2 minuten warm worden
9 Roer de sherry erdoor en serveer meteen.
Meal: Hoofdgerecht Food type: Vis