Posted by slimsign on jan - 3 - 2015 under Niet gecategoriseerd
Ingredients
- 315gram gekookte garnalen, gepeld, darmkanalen verwijderd
- 0,5 ui gesnipperd
- 125 ml tomatenpuree
- 600 ml kippenbouillon
- 90 ml dikke room
- 0,25 theelepel paprikapoeder
- versgemalen zwarte peper
- 1-2 eetlepel droge sherry
- Knoflook
Keuken: Bereidingstijd: 15 mins Voor: 4 personen

1 Doe de garnalen, ui, knoflook  en tomatenpuree in een pan en bak het gaar

2 Doe daarna in een keukenmachine

3. Maal het geheel tot een gladde pasta 4

4. Voeg de bouillon langzaam toe terwijl de machine nog aanstaat

5 Wacht tot het geheel gebonden is.

6 Doe het garnalenmengsel in een steelpan en breng het op een laag vuur en onder regelmatig roeren in 10 min aan de kook.

7 Voeg de room en paprikapoeder toe en naar smaak zwarte peper

8 Laat de soep in 2 minuten warm worden

9 Roer de sherry erdoor en serveer meteen.

Meal: Food type:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Recent toegevoegd

Balkan gehakt tussen pita

Posted on aug - 21 - 2024

0 Comment

Pasta pollo e spinaci

Posted on aug - 14 - 2024

0 Comment

Oostenrijkse Goulashsoep

Posted on feb - 26 - 2024

0 Comment

Stroganoff met Bavette

Posted on nov - 30 - 2022

0 Comment

Recente berichten