Ingredients
1 pakje peultjes
1 winterpeen
2 uien
1 teen knoflook
4 Tomaten
1 Courgette
1 Rode paprika
1 Gele paprika
2 blikjes tomatenpuree
1 glas rode wijn
1.5 liter bouillon, kip
200 gram gehakt
Scheutje balsamicoazijn
Oregano
1 winterpeen
2 uien
1 teen knoflook
4 Tomaten
1 Courgette
1 Rode paprika
1 Gele paprika
2 blikjes tomatenpuree
1 glas rode wijn
1.5 liter bouillon, kip
200 gram gehakt
Scheutje balsamicoazijn
Oregano

Ui en knoflook klein snijden en bakken in de soeppan in wat olijfolie en boter. Oregano, peper en zout toevoegen. Uien even zoet laten worden door op een zacht vuurtje te laten pruttelen voor ongeveer 10 minuten.
Rest van de groente (kleingesneden) toevoegen. Even goed laten meebakken op een hoger vuur.
Tomatenpuree er bij, deze even laten meebakken om de bitterheid er uit te krijgen en daarna blussen met de wijn.
Even laten pruttelen en daarna de bouillon erbij.
Gedraaide balletjes van het gehakt toevoegen.
Als laatste op smaak brengen met de balsamico.