Posted by slimsign on jan - 5 - 2015 under Uncategorized
Ingredients
1 pakje peultjes
1 winterpeen
2 uien
1 teen knoflook
4 Tomaten
1 Courgette
1 Rode paprika
1 Gele paprika
2 blikjes tomatenpuree
1 glas rode wijn
1.5 liter bouillon, kip
200 gram gehakt
Scheutje balsamicoazijn
Oregano
Keuken: Bereidingstijd: 15 mins Voor: 4 personen

Ui en knoflook klein snijden en bakken in de soeppan in wat olijfolie en boter. Oregano, peper en zout toevoegen. Uien even zoet laten worden door op een zacht vuurtje te laten pruttelen voor ongeveer 10 minuten.

Rest van de groente (kleingesneden) toevoegen. Even goed laten meebakken op een hoger vuur.

Tomatenpuree er bij, deze even laten meebakken om de bitterheid er uit te krijgen en daarna blussen met de wijn.

Even laten pruttelen en daarna de bouillon erbij.

Gedraaide balletjes van het gehakt toevoegen.

Als laatste op smaak brengen met de balsamico.

 

 

Meal: Food type:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Recent toegevoegd

Balkan gehakt tussen pita

Posted on aug - 21 - 2024

0 Comment

Pasta pollo e spinaci

Posted on aug - 14 - 2024

0 Comment

Oostenrijkse Goulashsoep

Posted on feb - 26 - 2024

0 Comment

Stroganoff met Bavette

Posted on nov - 30 - 2022

0 Comment

Recente berichten