Ingredients
1 Ui, gesnippers
2 tenen knoflook
1,5 el Tomaten puree
500 gr gehakt
4 pita broodjes
knoflooksaus (zie deze website voor het recept)
Sla
2 eieren
2 eetlepels paneermeel
1 rode paprika, fijn gesneden
Hand peterselie (fijn gesneden)
Potje aijvar
Komijn, fijn gemalen
Zout en peper
3 tl Paprikapoeder
2 tenen knoflook
1,5 el Tomaten puree
500 gr gehakt
4 pita broodjes
knoflooksaus (zie deze website voor het recept)
Sla
2 eieren
2 eetlepels paneermeel
1 rode paprika, fijn gesneden
Hand peterselie (fijn gesneden)
Potje aijvar
Komijn, fijn gemalen
Zout en peper
3 tl Paprikapoeder

Doe het gehakt in een kom, samen met de gesnipperde ui, paprika, 2 eieren, peterselie, paprikapoeder, komijn, paneermeel, 1 theelepel Ajvar, tomatenpuree en zout en peper in een kom. kneed dit goed door elkaar zodat heet een gladde massa wordt.
Laat een half uur marineren.
Maak ondertussen de knoflooksaus klaar. Knoflooksaus
Bak het geheel op half hoog vuur gaar.
Zorg dat de pitabroodjes warm zijn.
Smeer het pitabroodje in met de knoflooksaus en vus het met het gehakt. Doe de sla erbovenop. En garneer met nog een beetje ajvar.
Meal: Hoofdgerecht Food type: Vlees