Posted by slimsign on mrt - 5 - 2016 under Niet gecategoriseerd
Ingredients
3 el knoflookpoeder
3 el uienpoeder
3 el marsala of kerrie
3 el paprikapoeder
200 ml witte wijn
water
1 el zout
1 el peper
1 hele kip of losse kippepoten
3 tenen knoflook gepeld en gehalveerd
Keuken: Bereidingstijd: 15 mins Voor: 2 personen

Doe de Kip in een bak water met een kopje zout wijn knoflook en wat kruiden. Laat dit 6 uur staan. Hierdoor zal het vocht door osmose in de kip trekken wordt ie enorm mals.

doe de kip na de 6 uur uit de bak en bedek hem met een mix van, zout, peper, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, kerrie of marsala.

Doe de kip in de roker en laar tot een kerntemperatuur komen van 85 graden. dit duurt bij ongeveer 100 graden roker 2 uur.

 

 

 

Meal: Food type:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Recent toegevoegd

Balkan gehakt tussen pita

Posted on aug - 21 - 2024

0 Comment

Pasta pollo e spinaci

Posted on aug - 14 - 2024

0 Comment

Oostenrijkse Goulashsoep

Posted on feb - 26 - 2024

0 Comment

Stroganoff met Bavette

Posted on nov - 30 - 2022

0 Comment

Recente berichten