Posted by slimsign on jan - 3 - 2015 under Uncategorized
Ingredients
1 bol mozzarella
3 tomaten
4 eetlepels olijfolie
3 eetlepels witte balsamicoazijn
peper en zout
12 plakjes parmaham
12 blaadjes basilicum
1 krop ijsbergsla
Keuken: Bereidingstijd: 15 mins Voor: 2 personen

Snijd mozarella en tomaat in blokjes, meng deze in een kom met de olijfolie en de azijn. Breng verder op smaak met peper en zout.

Haal 12 mooie blaadjes van de ijsbergsla om onder de amuse op de lepel te leggen. Rol de plakjes ham op.

Leg 12 eetlepels of amuselepels klaar. Leg op elke lepel een blaadje sla.

Schep hierop een lepel tomaat-mozarella-mengsel.

Meal: Food type:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Recent toegevoegd

Balkan gehakt tussen pita

Posted on aug - 21 - 2024

0 Comment

Pasta pollo e spinaci

Posted on aug - 14 - 2024

0 Comment

Oostenrijkse Goulashsoep

Posted on feb - 26 - 2024

0 Comment

Stroganoff met Bavette

Posted on nov - 30 - 2022

0 Comment

Recente berichten