Ingredients
2 kilo mosselen
1 flinke bos koriander
1 grote witte ui
3 grote tenen knoflook
2 rode peper
Stuk gember van ongeveer 5 centimeter
1 stengel citroengras (in 2 stukken)
flinke scheut Vissaus
400 milliliter kokosmelk (of een half blikje)
bakje taugé
Wokolie
1 Limoen
1 flinke bos koriander
1 grote witte ui
3 grote tenen knoflook
2 rode peper
Stuk gember van ongeveer 5 centimeter
1 stengel citroengras (in 2 stukken)
flinke scheut Vissaus
400 milliliter kokosmelk (of een half blikje)
bakje taugé
Wokolie
1 Limoen

Keuken: Bereidingstijd: 15 mins Voor: 2 personen
Was de mosselen in licht gezouten water en check of ze allemaal nog leven. De mosselen die dicht zijn waarvan de schelp nog intact is kun je sowieso gebruiken, maar die nog open staan (maar wel intact zijn) moet je even controleren op een teken van leven.
Wij geven ze altijd een tikje tegen de wasbak en zodra de schelp dicht gaat, weet je dat de mossel nog leeft. Gooi alle dode en kapotte mosselen gelijk weg. Liever een mossel minder, dan een voedselvergiftiging. Bewaar de mosselen in koud water of een kom totdat je ze gaat koken.
Meal: Food type: